Opening Hours

maandag - zaterdag 08:00-18:00 (na 18:00 beschikbaar via Whatsapp)


Zondag 13:00-17:00 op afspraak (beschikbaar via Whatsapp)

Bel ons: 036-2310300 | 06-33688987 (whatsapp)
E-mail: info@auto-materialen-nederland.nl

Automaterialen Almere

24/7 beschikbaar voor alle vragen en bestellingen 

Stuur ons een Whatsappje. Wij zoeken voor jou naar de juiste en goedkoopste onderdeel. Dit wordt de volgende dag geleverd. 

Bent u in uw vrije tijd graag bezig met uw auto? Bij Kilinclar Automaterialen in Almere vindt u alles wat u nodig heeft om uw auto apk proof te maken. Ons assortiment van automaterialen is dan ook heel divers. U kunt hierbij denken aan verf artikelen, accu’s, accessoires en gereedschappen.

Voor de particuliere én zakelijke klant

Kilinclar Automaterialen verkoopt niet alleen automaterialen, wij kunnen u dus ook voorzien van hoogwaardige gereedschappen om aan uw auto te werken. Wat voor onderdelen u ook nodig heeft voor uw project, wij helpen u graag om uw wagen helemaal klaar te maken om de weg op te gaan.

Repareert u auto’s als professional, bijvoorbeeld in uw eigen garage? Dan kunt u ook bij Kilinclar Automaterialen terecht, want onze onderdelen zijn van professionele kwaliteit. Zo verkopen wij de complete productlijnen van onder andere Bosch, Contitech A.G., National en WIX. Van alle artikelen hebben wij de hardlopers op voorraad. Alle automaterialen zijn af te halen in Almere of in één van onze vele andere vestigingen. Omdat onze magazijnen en vestigingen in heel Rotterdam en omstreken zijn verspreid, kunnen wij meestal gewoon uit voorraad leveren. Hierdoor kunnen wij u altijd snel van dienst zijn.

Automaterialen AlmereBenieuwd naar onze prijzen? Vraag een prijsopgave aan

Het repareren van een oude auto is meestal niet goedkoop. Om u zo veel mogelijk tegemoet te komen, bieden wij onze onderdelen altijd voor aantrekkelijke prijzen aan. Bent u benieuwd naar onze tarieven? Dan hoeft u niet meteen onderdelen te bestellen, maar kunt u er ook voor kiezen om eerst een offerte aan te vragen. Zo ziet u precies hoeveel u moet betalen voor een bepaald onderdeel of meerdere auto onderdelen. U kunt persoonlijk bestellen door langs te komen bij Kilinclar Automaterialen in Almere of op een andere locatie. Bellen is ook mogelijk, wij zullen u dan snel verder helpen. Wij zijn bereikbaar via 0362310300.

   Contact     Assortiment

USP: 24/7 beschikbaar voor alle vragen en bestellingen 

Stuur ons een Whatsappje. Wij zoeken voor jou naar de juiste en goedkoopste onderdeel. Dit wordt de volgende dag geleverd.