Opening Hours

maandag - zaterdag 08:00-18:00 (na 18:00 beschikbaar via Whatsapp)


Zondag 13:00-17:00 op afspraak (beschikbaar via Whatsapp)

Bel ons: 036-2310300 | 06-33688987 (whatsapp)
E-mail: info@auto-materialen-nederland.nl

Auto onderhoud Almere

24/7 beschikbaar voor alle vragen en bestellingen 

Stuur ons een Whatsappje. Wij zoeken voor jou naar de juiste en goedkoopste onderdeel. Dit wordt de volgende dag geleverd. 

Alles voor uw auto onderhoud in Almere

Kilinclar Automaterialen is dé specialist voor al uw auto onderhoud. Met vestigingen in Almere, Rotterdam, Breda, Dordrecht en nog veel meer, kunnen wij u altijd snel van dienst zijn. Met ons ruime assortiment kunnen wij u altijd helpen, ongeacht het automerk. Heeft u nieuwe onderdelen nodig van uitstekende kwaliteit? Bekijk ons assortiment online en neem telefonisch contact op om een bestelling te plaatsen!

Zelf uw auto repareren met de juiste onderdelen

Als uw auto het niet meer goed doet, kunt u er natuurlijk voor kiezen om deze naar de garage te brengen. Hier hebben ze de juiste onderdelen en de nodige kennis om uw wagen te repareren, maar het repareren van een auto bij de garage kost wel veel geld. Bent u zelf handig en wilt u geld besparen? Dan kunt u beter onderdelen bestellen bij Kilinclar Automaterialen en profiteren van mooie kortingen. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Ruim assortiment van onderdelen en accessoires

Kilinclar Automaterialen in Almere heeft een groot aanbod van onderdelen voor al uw auto onderhoud in Almere. In ons assortiment vindt u onder andere automaterialen maar ook banden, gereedschappen, distributieriemen, stuurdelen, filters en autolampen. Wat er ook kapot is aan uw auto en wat voor auto u ook heeft: wij hebben het juiste auto onderdeel voor u. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Dan kunt u onze medewerkers altijd om advies vragen, wij helpen u graag verder!

Auto onderhoud AlmereSnelle levering

Kilinclar Automaterialen heeft allerlei vestigingen in en rondom Rotterdam. Hierdoor is er altijd een vestiging bij u de buurt waar u de onderdelen kunt ophalen. Dankzij de spreiding van onze vestigingen is de kans groot dat wij direct uit voorraad kunnen leveren. Onze bezorgers rijden namelijk dagelijks langs onze vestigingen waardoor ze gemakkelijk onderdelen kunnen overbrengen. Wilt u meer weten over onze verkooppunten of over onze specialisatie in auto onderhoud te Almere? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag.

   Contact     Assortiment